Domov ..:
Festival informacijske tehnologije - KIBLiX
UVOD
PROGRAM
KONTAKT
PRIZORIŠČE
FORUM
 
SPONZORJI
MEDIJI
POVEZAVE





 
KIBLA - www.kibla.org
 


 MEDNARODNI FESTIVAL KIBLiX - IT Linux festival

Kulturno izobraževalno društvo KIBLA organizira prvi mednarodni festival KIBLIX - festival Linuxa in informacijske tehnologije, ki bo potekal od 7. do 9. novembra 2002 v prostorih Multimedijskega centra KIBLA in Narodnega doma v Mariboru.

Festival je tematsko razdeljen na tri večja področja, ki zajemajo segmente informacijske tehnologije in sicer: mobilna telefonija, varnost omrežij in interneta s poudarkom na Linux sistemih in drugih derivatih Unixa ter predstavitev samega operacijskega sistema Linux.

V vsakem posameznem dnevu bo tako predstavljeno eno tematsko področje, ki bo vključevalo predavanja strokovnjakov iz fakultet, nekaterih podjetij in drugih organizacij, hkrati pa bomo gostili tudi nekatere znane goste iz tujine. Predavanja bodo vse tri dni spremljale še delavnice, okrogle mize ter predstavitve, kjer bo obiskovalcem praktično predstavljen določen izdelek oziroma tehnologija.


Festival Kiblix je izobraževalne narave in je namenjen tako dijakom in študentom, kot tudi strokovni in poslovni javnosti, ki jo to področje zanima ali pa jim informacijska tehnologija predstavlja vsakdanji konjiček.


Vse do meseca novembra bomo to spletno stran pridno dopolnjevali z novicami in posameznimi podrobnostmi o sami prireditvi, vabljeni pa ste, da nam pošljete svoja mnenja, predloge ali morebitne pripombe na naš elektronski naslov: info@kiblix.org

Na svidenje do novembra, ko se srečamo na KIBLIX-u!

Organizacijski odbor KIBLIX